Ξενάγηση στον ανακαινισμένο χώρου του πρώην δημοτικού σχολείου του Κραννώνα.

Στον ανακαινισμένο χώρου του πρώην δημοτικού σχολείου του Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από το πρόεδρο της τοπικής κοινότητα Κ. Τσιαγκλάνη τέως και νυν αντιδήμαρχοι του Δήμου. Ο χώρος διαμορφώθηκε ύστερα από μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας και αποτελεί πλέον ένα πραγματικό στολίδι για την ευρύτερη περιοχή. Ο αύλειος χώρος του σχολείου έκτασης περίπου 7 στρεμμάτων, που ήταν εγκαταλελειμμένος και γεμάτος ξερόχορτα, καθαρίστηκε, καλύφθηκε με χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτίστηκε. Αναδείχθηκε το παραδοσιακό πηγάδι, δημιουργήθηκε κιόσκι και ένα μεγάλο μέρος της αυλής και οι διάδρομοι πλακοστρώθηκαν. Το σχολείο, που αποτελεί πλέον έδρα του δραστήριου συλλόγου γυναικών Κραννώνα, εκτός των άλλων είναι και ο χώρος όπου γίνονται όλες οι εκδηλώσεις με πιο σημαντική τη γιορτή γλυκού στα μέσα του Ιουλίου. Ο πρόεδρος της ΤΚ και η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Γ. Ψωμουλία ευχαρίστησαν δημόσια το δήμαρχο Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλο ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε το εγχείρημα της ανάπλασης του σχολείου και του περιβάλλοντος χώρου. Στην ξενάγηση συμμετείχαν οι τέως και οι νυν αντιδήμαρχοι τεχνικών έργων Αν. Ρεντζιάς και Κ. Χατζηκωσταντίνου, ΔΕ Κραννώνα Σ. Καλέτσιος και Χ. Τσιχίτας, αγροτικής ανάπτυξης και πρασίνου Σ. Σωτηρίου και ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης.