Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Χορευτικού Όμιλου Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ

Σε  ένα εορταστικό περιβάλλον έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Εκ μέρους του Δ.Σ. η πρόεδρος του  Συλλόγου κα Βίκυ Πατσίδου αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους χορευτές που παρευρέθησαν στην εκδήλωση απηύθυνε θερμές ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ  κος Κώστας Φιλιππούλης ο οποίος αφού ευχήθηκε για μια χρονιά γεμάτη υγεία δημιουργικότητα και πολιτισμό εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στον Όμιλο.  Ο δάσκαλος του χορευτικού κος Γεώργιος Τσιπλακούλης εξήρε τη δυναμική του Ομίλου και αναφέρθηκε στις δράσεις των χορευτικών του τμημάτων ευχόμενος για μια αποδοτική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Τυχερή του φλουριού ήταν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Βάνα Γκουνιαρούδη.  Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό χορό και τραγούδι που ενίσχυσε την ήδη ζεστή ατμόσφαιρα των παρευρισκομένων.

(1 Ψήφος)