Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων του Δήμου Κιλελέρ διοργάνωσε την «4η Γιορτή Θερισμού» στην πλατεία του χωριού.

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων του Δήμου Κιλελέρ διοργάνωσε  την «4η Γιορτή Θερισμού» στην πλατεία του χωριού. Εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Αγίου Γεωργίου, των Μυρμιδόνων της Λάρισας. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική από λαϊκοδημοτική ορχήστρα, πλούσια λαχειοφόρος και άφθονο φαγητό και ποτό. Στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλελέρ συμμετείχε ο κοινωνικός συνεταιρισμός «Νοσταλ-Γαία» Αγίων Αναργύρων με την παρουσίαση χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων. Ο κοινωνικός συνεταιρισμός «Νοσταλ-Γαία» δημιουργήθηκε με την επιθυμία, μέσα από την καθημερινή επαφή του με τη γη και τα προϊόντα της, να εξυπηρετήσει το συλλογικό κοινωνικό όφελος. Ασχολείται με τη μελέτη, τη συλλογή, την καλλιέργεια και τη μεταποίηση αρωματικών φυτών και όραμα του είναι να συμβάλλει περαιτέρω στην γνώση, καταγραφή και έρευνα των φυτών αυτών σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος χαιρέτισε την εκδήλωση και  αφού ευχαρίστησε την αντιδημαρχία Πολιτισμού για την αμέριστη αρωγή στην προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών, δήλωσε ότι είναι ειλημμένη απόφαση η γιορτή να αναβαθμιστεί και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς που σχετίζονται με τον αγροτικό κόσμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτας, Κ. Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Χατζούλης και Ζ. Ανυφαντή, οι πρόεδροι των ΤΚ Αγίων Αναργύρων, Αγίου Γεωργίου, Κραννώνα και Νέας Λεύκης Ν. Καραβασειλιάδης,  Γ. Νανούλη και Κ. Τσιαγγλάνης και Φ Μαυρίκη, ο τοπικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων Ι. Τσικρίκας, η πρόεδρος Σοφία Καταραχιά και το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών και πλήθος κόσμου.

Κατηγορία Δελτία Τύπου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αρχείο με χρήσιμους

συνδέσμους σε φορείς

του Δήμου Κιλελέρ και

της πολιτείας.

 

Περισσότερα

 

 

Ο.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Αντιδήμαρχος : Αχ. Χατζούλης

Εθνάρχου Μακαρίου 4 Νίκαια

410 05

(+30) 2410 922122

(+30) 2410 922122

opapkileler@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER :

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31