Φεστιβάλ παραδοσιακού τραγουδιού στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ παραδοσιακού τραγουδιού, που φέτος φέρει τον τίτλο «Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ», την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα εμφανιστούν η χορωδία ενηλίκων και η νεανική του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, η χορωδία Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων, η χορωδία της Λαογραφικής Αρχιαολογικής εταιρίας Ελασσόνας, η σύμπραξη χορωδιών της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ, του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων και του Μικρασιατικού Συλλόγου Λάρισας και φυσικά, η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης, την οποία φέτος διευθύνει ο κ. Σαρακατσιάνος Μάριος.

Τις χορωδίες θα πλαισιώσουν μουσικά ο Κωστούλης Κώστας στο  κλαρίνο, ο Λευτέρης Γάλλος στο βιολί, ο Τάσος Σβάρνας στο λαούτο και ο Μακρυγιάννης Γιάννης στα κρουστά. Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι μαθητές του εργαστηρίου παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής "ΜΕΛΩΔΙΑ", καθώς και το σύνολο κρουστών της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης.

Το φεστιβάλ παραδοσιακού τραγουδιού είναι ένα μουσικό ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.