Θρησκευτικές τελετές στη μνήμη των θαυματουργών Νεοφανών Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Ομορφοχώρι.

Πλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές με αποκορύφωμα τη λιτάνευση των λειψάνων καθώς και της ιεράς εικόνας των θαυματουργών Νεοφανών Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, το απόγευμα της Τρίτης στο Ομορφοχώρι. Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό και το απόγευμα μέγας πανηγυρικός εσπερινός. Ακολούθησε μεγάλη πομπή που σχηματίστηκε, με επικεφαλής   τους ιερείς και τη φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, η λιτάνευση των ιερών λειψάνων και των εικόνων  με συμμετοχή νέων του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου με παραδοσιακές στολές. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης, οι βουλευτές Ν. Παπαδόπουλος, και Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο δήμαρχος Κιλελέρ  Αθ. Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Τ. Τσινούλης και Κ. Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χ. Χατζούλης Ρ. Κομήτσας και Β. Χατζούλης, ο πρόεδρος Γ. Μαξιμιάδης και μέλη της ΤΚ Ομορφοχωρίουο πρόεδρος του ΜΕΣ Ομορφοχωρίου Λ. Σελόπουλος, τοπικοί παράγοντες και πάρα πολλοί πιστοί.