Επιτυχημένες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

Συνεχίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία και με αθρόα συμμετοχή του κόσμου οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυπαρρίσου διοργάνωσε τη «Γιορτή Ψωμιού» στο δημοτικό σχολείο του χωριού. Τη γιορτή πλαισίωσαν η δημοτική ορχήστρα του Χατζηλιάδη, η χορωδία Φαρσάλων και το χορευτικό συγκρότημα Μελίας.

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μοσχοχωρίου «οι Μουριές» διοργάνωσε μουσική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Φιλιππούλης τόνισε την ειλημμένη απόφαση της δημοτικής αρχής να στηρίζει τις εκδηλώσεις των τοπικών κοινοτήτων οι οποίες εκτός από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα αναδεικνύουν και τα τοπικά προϊόντα.

Στις εκδήλώσεις παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σωτηρίου και Χ. Τσιχίτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος και Ολ. Αγγλοπούλου, οι πρόεδροι των ΤΚ Κυπαρίσσου, Μοσχοχωρίου και Ζαππείου Απ. Κανέψος, Δ. Κοτσιόπουλος και Κ. Γκαραγκούνη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.