4η Γιορτή Γλυκού του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον πανέμορφο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο κ. Γ.Φασέγκας,η κ. Ε.Απρίλη και ο κ. Χ.Καλογιάννης παρασκέυασαν παρουσία του κόσμου τα δικά τους γλυκά αφήνοντας εντυπωσιασμένο το κοινό,στη συνέχεια αφού δοκίμασαν τα γλυκά που συμμετείχαν βράβευσαν τα καλύτερα. Η Μαρία Λαβαντσιώτη και ο Μπάμπης Χαρίτος από το καλλιτεχνικό σωματείο art gate μας ταξίδεψαν μουσικά, ενώ το χορευτικό συγκρότημα της Κοιλάδας παρουσίασε χορούς της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γυναικών και η Τοπική Κοινότητα Κραννώνα τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα,την συμπατριωτισσά τους, Δημοσιογράφο Ευαγγελία Δ.Τσικρίκα για το βραβείο "Ελληνικής Δημοσιογραφίας" του Ιδρύματος Μπότση που της απένειμε στην αρχή του έτους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:ο Βουλευτής Λάρισας κ.Γ.Κατσιαντώνης, ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Α.Νασιακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Α.Παιδής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α.Μπίλλης. ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α.Βαρδακούλης, ο Αντιδήμαρχος Κραννώνα - Νίκαιας κ. Χ.Τσιχίτας,ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Σ.Σωτηρίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κ.Φιλιππούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σ.Καλέτσιος, κ. Ρ.Κομήτσας, κ. Ο.Αγγλοπούλου, κ.Ζ.Ανυφαντή, κ.Γ.Ζαχαριάς, ο πρόεδρος Κραννώνα κ. Κ.Τσιαγκλάνης, η πρόεδρος Αγίου Γεωργίου κ. Γ.Νανούλη, η πρόεδρος Νέας Λεύκης κ. Φ.Μαυρίκη, ο πρόεδρος Ψυχικού κ. Ν.Γκαμπλιάς, ο πρόεδρος Ελευθερών κ. Α.Τόλλιας, ο πρόεδρος Κοιλάδας κ. Π.Νατσίδης, ο πρόεδρος δασκάλων κ. Δ.Παπαποστόλου,ο πρόεδρος ΠΕΔ κ. Δ.Τσούμας και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Σ.Καραφέριας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας,της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ και της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα. 

Κατηγορία Δελτία Τύπου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αρχείο με χρήσιμους

συνδέσμους σε φορείς

του Δήμου Κιλελέρ και

της πολιτείας.

 

Περισσότερα

 

 

Ο.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Αντιδήμαρχος : Αχ. Χατζούλης

Εθνάρχου Μακαρίου 4 Νίκαια

410 05

(+30) 2410 922122

(+30) 2410 922122

opapkileler@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER :

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31