Γλέντησαν σε Μελία και Γλαύκη

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν στη Μελία και στη Γλαύκη του Δήμου Κιλελέρ οι ετήσιοι χοροί που διοργάνωσαν  ο Σύλλογος Γυναικών και η Αθλητική Ένωση στη Μελία και ο Μορφωτικός Σύλλογος στη Γλαύκη  και με τη συνδρομή των Τοπικών Κοινοτήτων. Στις εκδηλώσεις εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα των χωριών πλαισιωμένα και από συγκροτήματα άλλων περιοχών. Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν με τη συνοδεία λαϊκοδημοτικών ορχηστρών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Κωνσταντίνος Φιλιππούλης, αφού ευχαρίστησε στο πρόσωπο του παρόντος στις εκδηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Μπέμπη, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συνεισφορά της στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, ανέφερε ότι είναι πάγια θέση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίζει τις τοπικές εκδηλώσεις βοηθώντας στην οργάνωση τους.

Τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Σ. Σωτηρίου, Τ. Τσινούλης και  Κ. Χατζηκωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Αραμπατζής, Ι. Κουκούτσης, Ι. Μπακαλόπουλος και  Χ. Χατζούλης, οι πρόεδροι και μέλη των ΤΚ Μελίας, Γλαύκης, Αχιλλείου, Γαλήνης και Πλατυκάμπου Α. Χιωτάκης, Σ. Μπατρακούλη, Δ. Αραμπατζής, Κ. Κατσικάρης  και Δ. Καρατσίβος, οι πρόεδροι και τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας. Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.