Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Κυπάρισσο και το Ελευθέριο.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν στην Κυπάρισσο και το Ελευθέριο του Δήμου Κιλελέρ Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν  η τοπική κοινότητα στην Κυπάρισσο για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και η Τοπική Κοινότητα Ελευθερίου  σε συνεργασία με το Σύλλογος Γυναικών. Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν με τη συνοδεία λαϊκοδημοτικών ορχηστρών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Κ. Φιλιππούλης ανέφερε ότι είναι πάγια θέση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στέκεται αρωγός στις εκδηλώσεις των τοπικών κοινοτήτων, να τιμά τους πολιούχους βοηθώντας τόσο στην οργάνωση όσο και στην επιτυχία τους.

Τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις  πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος Χ. Τσιχίτας, ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Καλέτσιος, οι πρόεδροι και μέλη των ΤΚ Ελευθερίου, Κυπαρίσσου και Ζαππείου Ηλ. Αράπης, Απ. Κανέψος, και Κ. Γκαραγκούνη οι πρόεδροι και τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας. Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.