Εκατοντάδες πιστοί στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ

Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου που διοργανώθηκαν από την Τοπική Κοινότητα και τον τοπικό Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου. Την παραμονή της εορτής έγινε εσπερινή λειτουργία στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τιρνάβου κ. Ιγνατίου. Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα από τις Νέες Καρυές, το Αρμένιο, το Πουρνάρι και του συλλόγου «Εξ Ανατολικής Ρωμυλίας» του Ν. Μαγνησίας στην πλατεία του χωριού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Λόγω της κακοκαιρίας που ενέσκηψε αιφνιδίως αναβλήθηκε η θεατρική παράσταση «Μπλόφα στη μπλόφα» από το θεατρικό εργαστήρι Κιλελέρ -  θεατρική ομάδα Νίκαιας που είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο θεατράκι των Νέων Καρυών.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Α. Βαρδακούλης στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι καταγράφεται με σαφήνεια η πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής και των κατά τόπων Αντιδημαρχιών να στέκονται αρωγοί στις εκδηλώσεις των τοπικών κοινοτήτων, να τιμούν τις θρησκευτικές εορτές βοηθώντας τόσο στην οργάνωση όσο και στην επιτυχία των πολιτιστικών και των θρησκευτικών εκδηλώσεων τους.

Παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτας Κ. Φιλιππούλης και Κ. Χατζηκωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Α. Χατζούλης, και Γ. Πασχούδης οι πρόεδροι των ΤΚ Ζαππείου και Νέας Λεύκης Κ. Σωτηροπούλου – Γκαραγκόυνη και Φ. Μαυρίκη, τα μέλη της ΤΚ Νέων Καρυών Σ. Μακρυγιάννη και Χ. Μουτούδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Γ. Αδαμούλης, ο πρόεδρος Γ. Στανκούδης και τα μέλη του ΜΕΣ, ο συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατηγορία Δελτία Τύπου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αρχείο με χρήσιμους

συνδέσμους σε φορείς

του Δήμου Κιλελέρ και

της πολιτείας.

 

Περισσότερα

 

 

Ο.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Αντιδήμαρχος : Αχ. Χατζούλης

Εθνάρχου Μακαρίου 4 Νίκαια

410 05

(+30) 2410 922122

(+30) 2410 922122

opapkileler@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER :

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31