Καλωσήλθατε στα Wifi Hotspots του Δήμου Κιλελέρ

Σχετικά

Τα Wifi Hotspot του Δήμου Κιλελέρ αποτελούν μία πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, η οποία έχει στόχο να παρέχει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στο internet σε όλους τους πολίτες και επισκέπτες του Δήμου, μέσω εγκαταστάσεων σε κεντρικά σημεία της περιοχής. 

Ο Δήμος Κιλελέρ προχώρησε πρόσφατα σε μία σημαντική κίνηση, στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει το επίπεδο της περιοχής και να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες και επισκέπτες της, με την κατασκευή του νέου ασύρματου δικτύου που έχει τεθεί σε λειτουργία στην περιοχή της Νίκαιας.

Το δίκτυο παρέχει ελεύθερη, δωρεάν και απεριόριστη χρονικά πρόσβαση στο διαδίκτυο στους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν σε αυτό μέσω laptop, smartphone, tablet και οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Wi-Fi. Η διαδικασία σύνδεσης στο ασύρματο δίκτυο είναι μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία, κάτι που διευκολύνει ιδιαίτερα τα άτομα με μικρή εξοικείωση στις νέες τεχνολογίες.
Ο εξοπλισμός που έχει εγκατασταθεί, παρέχει κάλυψη σε δημόσια κεντρικά σημεία της περιοχής της Νίκαιας. 

Κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του ταχύτητα πρόσβασης έως και 2Mbps, η οποία δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη πλοήγηση, κατέβασμα αρχείων, προβολή video ή αναπαραγωγή μουσικής και συνομιλία με βίντεο μέσω ειδικών εφαρμογών (Skype, Viber κλπ).

Η ταχύτητα πρόσβασης μεγιστοποιείται όσο πλησιέστερα βρίσκεται ο χρήστης στα σημεία εξυπηρέτησης, αλλά η κάλυψη μπορεί να είναι ικανοποιητική και σε χώρους περιμετρικά των εγκαταστάσεων, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα φυσικά εμπόδια (όπως κτίρια, τοίχοι, πυκνή βλάστηση κλπ) και η απόσταση δεν είναι απαγορευτική.
Επιπλέον, η ταχύτητα και ποιότητα σύνδεσης στο δίκτυο επηρεάζεται και από την ευαισθησία της εκάστοτε συσκευής που χρησιμοποιείται, καθώς η δυνατότητα λήψης σήματος ποικίλει ανάλογα με τον κατασκευαστή, τον τύπο της συσκευής και την ποιότητα του ασύρματου δέκτη της.

Σας ευχόμαστε ευχάριστη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Σημεία Πρόσβασης στον κόμβο της Νίκαιας

Τα σημεία που εξυπηρετεί το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

  • Κεντρική Πλατεία (Αναψυκτήριο)
  • Δημαρχείο Νίκαιας
  • Κλειστό Γυμναστήριο
  • Γυμνάσιο-Λύκειο Νίκαιας
  • Γήπεδα Τένις
  • Υδραγωγείο

Σημεία Πρόσβασης σε άλλες περιοχές του Δήμου Κιλελέρ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αρχείο με χρήσιμους

συνδέσμους σε φορείς

του Δήμου Κιλελέρ και

της πολιτείας.

 

Περισσότερα

 

 

Ο.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Αντιδήμαρχος : Αχ. Χατζούλης

Εθνάρχου Μακαρίου 4 Νίκαια

410 05

(+30) 2410 922122

(+30) 2410 922122

opapkileler@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER :

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30